ΠΑΣΤΕΛΙ

Υλικά:
½ κιλό μέλι
½ κιλό σουσάμι
Εκτέλεση:

Βάζετε το μέλι να βράσει σε κατσαρόλα. Ρίχνετε μέσα το σουσάμι και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι το μείγμα να κάνει φούσκες.

Έχετε λαδώσει μια μαρμάρινη επιφάνεια και ρίχνετε επάνω το μείγμα (πάχος 1-2 εκατοστά). Το αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε κομμάτια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χοιρινή πανσέτα με σπιτική σάλτσα BBQ

Φαχίτας με κοτόπουλο

Αρνάκι στο φούρνο με πατάτες