SPARE RIBS ΜΕ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

Υλικά (για 6 άτομα): 1.200γρ. χοιρινά παϊδάκια 70ml light soy sauce 70ml ουίσκι 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 50γρ. κόλιανδρο φρέσκο 60γρ μέλι πιπέρι Διαδικασία: Βάζετε τα υλικά σ’ ένα μπολ και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε τα παϊδάκια μέσα στη μαρινάδα για 3 ώρες τουλάχιστον. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζετε τα παϊδάκια σε ταψί πάνω στη σχάρα και τα ψήνετε στο γκριλ για 8-10’ την κάθε πλευρά, καταβρέχοντας κατά διαστήματα με λίγη από τη μαρινάδα. Tip: Συνδυάστε το με ψητές στο αλουμινόχαρτο ή τηγανιτές πατάτες. Καλή σας όρεξη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ