ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Υλικά: 500γρ. ταλιατέλες 4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 4 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη 2 κ.γ. θυμάρι 1 φλιτ. κατίκι ½ φλιτ. τριμμένη γραβιέρα ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Διαδικασία: Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε σε φέτες. Ζεσταίνετε το ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά για 7-8’. Ρίχνετε το μπαλσάμικο, τη ζάχαρη, το θυμάρι και λίγο αλάτι, χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε για 30’. Κατόπιν βράζετε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζετε. Όταν τα κρεμμύδια είναι έτοιμα τα ανακατεύετε με το κατίκι και τις ταλιατέλες. Προσθέτετε τη γραβιέρα και η μακαρονάδα σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα. Καλή όρεξη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ