Υλικά: 500 gr ντοματίνια 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 κουταλιά σούπας ρίγανη 1 κουταλιά σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη 1/2 της κούπας ζωμός κοτόπουλου 1 κουταλιά της σούπας corn flour 1 κουταλιά σούπας κρύο νερό Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Ζεστάνετε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, ρίξτε μέσα το λάδι να πάρει θερμοκρασία και μετά τα ντοματίνια. Ανακατεύετε κάθε λίγο τα ντοματίνια, μέχρι να σκάσουν ελαφρώς για να αποβάλλουν τα ζουμιά τους και να πάρουν λίγο χρώμα, περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε τη ζάχαρη και το ζωμό κοτόπουλου και συνεχίστε να ανακατεύετε καλά τα ντοματίνια με μια ξύλινη κουτάλα. Προσθέστε το σκόρδο, τη ρίγανη και το βασιλικό. Μέχρι να ενωθούν τα αρώματα στη σάλτσα, ξεχωριστά σε ένα μικρό μπολ ενώστε το corn flour με το κρύο νερό, ανακατέψτε καλά και ρίξτε το μείγμα στη σάλτσα. Τέλος ρίξτε αλάτι, πιπέρι και αφήστε τη σάλτσα να πάρει μια βράση και απομακρύνετε το τηγάνι από τη φωτιά.
Υλικά: 500 gr ντοματίνια 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 κουταλιά σούπας ρίγανη 1 κουταλιά σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη 1/2 της κούπας ζωμός κοτόπουλου 1 κουταλιά της σούπας corn flour 1 κουταλιά σούπας κρύο νερό Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Ζεστάνετε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, ρίξτε μέσα το λάδι να πάρει θερμοκρασία και μετά τα ντοματίνια. Ανακατεύετε κάθε λίγο τα ντοματίνια, μέχρι να σκάσουν ελαφρώς για να αποβάλλουν τα ζουμιά τους και να πάρουν λίγο χρώμα, περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε τη ζάχαρη και το ζωμό κοτόπουλου και συνεχίστε να ανακατεύετε καλά τα ντοματίνια με μια ξύλινη κουτάλα. Προσθέστε το σκόρδο, τη ρίγανη και το βασιλικό. Μέχρι να ενωθούν τα αρώματα στη σάλτσα, ξεχωριστά σε ένα μικρό μπολ ενώστε το corn flour με το κρύο νερό, ανακατέψτε καλά και ρίξτε το μείγμα στη σάλτσα. Τέλος ρίξτε αλάτι, πιπέρι και αφήστε τη σάλτσα να πάρει μια βράση και απομακρύνετε το τηγάνι από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου