ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ
Υλικά 650 γρ. "νέες" πατάτες, κομμένες κατά μήκος, αν είναι μεγάλες 2 κσ σάλτσα πέστο (αν βιάζεστε προτιμήστε κάποιο έτοιμο) 4 κσ ελαιόλαδο 8 ντοματίνια 175 γρ τόνου σε κονσέρβα 200 γρ. πράσινα φασολάκια, κομμένα στη μέση 2 χούφτες σπανάκι, baby, αν γίνεται Εκτέλεση Βάλτε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και αφήστε τις να βράσουν για 8 - 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε το πέστο με το ελαιόλαδο, για το dressing. Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση, σουρώστε και σπάστε σε κομμάτια τον τόνο. Προσθέστε τα φασολάκια στις πατάτες για τα τελευταία 3 λεπτά του βρασίματος. Σουρώστε τις πατάτες και τα φασολάκια και ρίξτε τα σε ένα μπωλ. Ανακατέψτε καλά μέσα το σπανάκι, έτσι ώστε η θερμοκρασία των λαχανικών να το ζεστάνει λίγο. Αλατοπιπερώστε. Προσθέστε τον τόνο και τα ντοματίνια, περιχύστε με τη σάλτσα πέστο, και ανακατέψτε απαλά. *Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και κομμάτια βραστού, σφιχτού, αυγού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ