LIGHT COB SALAD

Υλικά (για 4 άτομα)
* 1 μεγάλο στήθος κοτόπουλου
* 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
* 1 αυγό βρασμένο καλά (10 λεπτά)
* 1 γαλλική σαλάτα
* 1 cottage cheese
* 1 αρκετά ώριμο αβοκάντο
* 1 κ.σ. ελαιόλαδο για το ψήσιμο του κοτόπουλου
* Χυμό από 1/2 λεμόνι
Για το ντρέσινγκ
* 4 κ.σ. ελαιόλαδο
* 4 κ.σ. μεταλλικό νερό
* 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
* 1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
* Μερικά φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
* Αλάτι
* Πιπέρι
Εκτέλεση
01. Ψήνουμε το κοτόπουλο (στο οποίο έχουμε βάλει αλάτι και πιπέρι πριν) με 1 κ.σ. ελαιόλαδο, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 20 λεπτά.
02. Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά ξεχωριστά και τα βάζουμε σε μια πιατέλα ανά είδος, σχηματίζοντας λωρίδες (στο αβοκάντο αφού το ψιλοκόψουμε ρίχνουμε το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει).
03. Απλώνουμε και το cottage cheese στην πιατέλα, σχηματίζοντας μια λωρίδα.
04. Χτυπάμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ στο μπλέντερ και περιχύνουμε πριν σερβίρουμε.
Tip: Πριν φάμε ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο πιάτο μας, γιατί οι γεύσεις αναδεικνύονται καλύτερα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Τραγανά πιτάκια με κιμά

LOLLIPOP COCKTAILS