Υλικά
1 φλ. τσαγιού γάλα
4 αβγά
200 γρ. φέτα τριμμένη
Πιπέρι
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το γάλα με τα αβγά.
Βήμα 2
Προσθέστε το τυρί και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Ρίξτε σιγά σιγά το αλεύρι, τόσο ώστε το μείγμα να χυλώνει.
Βήμα 4
Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 5
Με ένα κουτάλι ρίξτε στο τηγάνι το χυλό και τηγανίστε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει η τηγανίτα σας.
Βήμα 6
Επαναλάβετε για όλο το μείγμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου