Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μαρούλια σε χοντρά κομμάτια με τα χέρια μας.
Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος, αλατίζουμε μέσα σε μια σαλατιέρα, τα γαρνίρουμε με τις καρδιές από το μαρούλι, και το τυρί τριμμένο, τα καρύδια και η σαλάτα μας είναι έτοιμη και σερβίρουμε.
Υλικά
Για 4-6 άτομα
200 γραμμάρια τυρί (βιτσερις)
2-3 μαρούλια
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
αλάτι
100 γραμμάρια καρυδόψιχα
Απαιτούμενος χρόνος: 5 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου