Υλικά: 2 μεζούρες λευκή Tequila1 μεζούρα Triple Sec ή Cointreau 1/2 μεζούρα φυσικός χυμός λεμονιού Αλάτι Παγάκια Εκτέλεση: Βάλτε όλα τα υλικά εκτός από το αλάτι σε μπλέντερ (που θρυμματίζει και πάγο) και χτυπήστε τα για να γίνει το μείγμα σαν γρανίτα. Βάλτε σε ένα πιατάκι αρκετό αλάτι, περάστε το χείλος του ποτηριού με μια κούπα λεμονιού (από αυτή που στύψατε τον χυμό) και πιέστε το πάνω στο αλάτι για να κολλήσει. Γεμίστε το ποτήρι με την frozen μαργαρίτα και διακοσμήστε το με μια φέτα λεμονιού.
Υλικά: 2 μεζούρες λευκή Tequila1 μεζούρα Triple Sec ή Cointreau 1/2 μεζούρα φυσικός χυμός λεμονιού Αλάτι Παγάκια Εκτέλεση: Βάλτε όλα τα υλικά εκτός από το αλάτι σε μπλέντερ (που θρυμματίζει και πάγο) και χτυπήστε τα για να γίνει το μείγμα σαν γρανίτα. Βάλτε σε ένα πιατάκι αρκετό αλάτι, περάστε το χείλος του ποτηριού με μια κούπα λεμονιού (από αυτή που στύψατε τον χυμό) και πιέστε το πάνω στο αλάτι για να κολλήσει. Γεμίστε το ποτήρι με την frozen μαργαρίτα και διακοσμήστε το με μια φέτα λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου