Cheesecake με μαρμελάδα βερίκοκο






Υλικά για 6 άτομα

1 πακέτο μπισκότα Digestive
1 μικρό πακέτο βούτυρο αγελαδινό/φρέσκο
1 μικρή κρέμα γάλακτος φυτική
1 συσκευασία τυρί κότατζ (200γρ)
1 συσκευασία τυρί κρέμα (200γρ)
200 γρ γιαούρτι πλήρες στραγγιστό ή και 2%
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 μαρμελάδα βερίκοκο

Εκτέλεση

Σε φόρμα με αποσπώμενο στεφάνι φτιάχνουμε τη βάση ως εξής. Θρυμματίζετε τα μπισκότα, λιώνετε το βούτυρο και τα περιχύνετε.

Τα πατάτε καλά στην βάση και τη βάζετε στο ψυγείο για 20 λεπτά να παγώσει.

Για την κρέμα, χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί (αν θέλετε προσθέτετε μισό ποτήρι άχνη ζάχαρη).

Ενσωματώνετε το κότατζ, το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, το ξύσμα και χτυπάτε καλά με το μίξερ. Ρίχνετε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα.

Για την επικάλυψη, αραιώστε την μαρμελάδα με 2-3 κουταλιές νερό και απλώστε πάνω από την κρέμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαχίτας με κοτόπουλο

Αρνάκι στο φούρνο με πατάτες

Κοτόπουλο στο φούρνο με κριθαράκι