Συστατικά Υλικά για την βάση: 10γρ. κακάο 150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 αυγό 60γρ. βούτυρο 150γρ αλεύρι 120ml ξινόγαλο ½ κουταλάκι γλυκού σόδα 1 ½ κουταλάκι γλυκού ξύδι λευκό 20ml κόκκινο χρώμα (φυσικό χρώμα ζαχαροπλαστικής) Υλικά για την κρέμα: 300γρ. ζάχαρη άχνη Τρόπος μαγειρέματος 1 Για την βάση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κακάο με το κόκκινο χρώμα και ¼ από το ξινόγαλο μέχρι να γίνει μια αραιή κρέμα 2 Χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει και στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα με το κακάο και το κόκκινο χρώμα και στη συνέχεια το αυγό 3 Συνεχίζουμε να χτυπάμε και προσθέτουμε το μισό αλεύρι, μετά το μισό ξινόγαλο, και μετά ξανά το μισό αλεύρι και μετά το υπόλοιπο ξινόγαλο 4 Στο τέλος προσθέτουμε την σόδα και το λευκό ξύδι 5 Το μείγμα είναι έτοιμο και το τοποθετούμε σε 11 ειδικά φορμάκια για καπκεϊκς 6 Τα γεμίζουμε στα ¾ και μετά τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 22 λεπτά. 7 Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα διακοσμούμε με την κρέμα. 8 Για την κρέμα: Σε ένα μπολ προσθέτουμε την ζάχαρη με το βούτυρο και τα χτυπάμε μέχρι να διαλυθεί το βούτυρο 9 Μετά προσθέτουμε την κρέμα τυριού (cream cheese) 10 Η κρέμα είναι έτοιμη για να τοποθετηθεί πάνω στις βάσεις με την βοήθεια ενός κορνέ ή μιας σπάτουλας 11 Μόλις στρώσουμε την κρέμα μας πασπαλίζουμε με λίγο κακάο για διακόσμηση
Συνολικές προβολές σελίδας
Rage Radio
Listen live to Ragehttps://player.magicstreams.gr
RED VELVET CUPCAKE
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου