BAVAROISE ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ


Υλικά: • 400 ml στραγγιστό γιαούρτι • 6 κρόκους αβγών • 40 γρ. μέλι • 6 τεμ. ζελατίνη • 160 γρ. ζάχαρη (λευκή ή μαύρη) • 500 ml γάλα Διαδικασία: Βάζετε το γάλα να βράσει. Μόλις πάρει βράση, το αποσύρετε από τη φωτιά. Παράλληλα χτυπάτε στο μίξερ τους κρόκους μαζί με τη ζάχαρη. Σε λίγο κρύο νερό μαλακώνετε τα φύλλα ζελατίνης, τα προσθέτετε στο γάλα και όλα μαζί στο μπολ με τους κρόκους και τη ζάχαρη ανακατεύοντας καλά. Ρίχνετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά το μείγμα. Το βάζετε μέσα σε μία κατσαρόλα και συνεχίζετε το ανακάτεμα σε χαμηλή φωτιά για περίπου 1-2’. Το μοιράζετε σε ειδικά φορμάκια και το αφήνετε να κρυώσει. Αναποδογυρίζετε τα φορμάκια σε πιάτο και σερβίρετε με μέλι από πάνω. Καλή σας όρεξη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ