CRISPY ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

Υλικά για (4 άτομα): • 5 μεγάλες πατάτες • ελαιόλαδο • πάπρικα γλυκιά (ή όποιο άλλο μυρωδικό της αρεσκείας σας) • αλάτι • φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία: Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε τις πατάτες στα 6. Τις τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα και τις σκεπάζετε με νερό και τις αφήνετε να βράσουν. Μόλις πάρει βράση το νερό, τις αφήνετε για περίπου 10΄ ακόμα. Για να καταλάβετε ότι έχουν βράσει τρυπήστε τις με ένα πιρούνι. Στη συνέχεια τις σουρώνετε και τις τοποθετείτε στο ταψί του φούρνου ή σε λαμαρίνα. Τις περιχύνετε με ελαιόλαδο και προσθέτετε την πάπρικα ή οποίο άλλο μυρωδικό σας αρέσει (δεντρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη, βασιλικό), ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε. Ψήνετε για 30΄-35΄, ώσπου οι πατάτες να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές εξωτερικά ενώ μέσα θα παραμείνουν ζουμερές και μελωμένες .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ