COOKIES Υλικά: ¾ της κούπας μαύρη ζάχαρη ½ πακέτο βούτυρο γάλακτος (σε θερμοκρασία δωματίου) 2 αυγά ½ κούπα κακάο 1 κ.γ μπέικιν πάουντερ 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160 γρ. κουβερτούρα (σπασμένη σε χοντρά κομμάτια) 150 γρ. λευκή σοκολάτα (σε σταγόνες ή σε κομμάτια) 2 βανίλιες Εκτέλεση: Αρχικά, σε ένα μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και την ζάχαρη. Στην συνέχεια, προσθέτουμε τα αυγά, το κακάο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τις βανίλιες και στο τέλος ρίχνουμε τα κομμάτια από τις σοκολάτες. Βάζουμε το μίγμα μας για 1 ώρα περίπου στο ψυγείο. Όταν είναι έτοιμο, στρώνουμε στο ταψί μας ένα κομμάτι λαδόχαρτο και με ένα κουτάλι παίρνουμε κομμάτια από το μίγμα (περίπου στο μέγεθος ενός καρυδιού) και τα τοποθετούμε στο ταψί. Τα μπισκότα μας απλώνουν με το ψήσιμο οπότε θα χρειαστεί να τοποθετηθούν σε απόσταση μεταξύ τους. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά. Τα συγκεκριμένα μπισκότα είναι μαλακά. Στην περίπτωση που θέλουμε να γίνουν τραγανά δεν βάζουμε το μίγμα μας στο ψυγείο αλλά τα ψήνουμε κατευθείαν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ