ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ Υλικά: 6 μεσαίες πατάτες 1 αγγούρι ψιλοκομμένο σε κύβους 2 κουταλιές μαγιονέζα ή γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά 5-6 κλαράκια μαϊντανός ψιλοκομμένος 2 λεμόνια (χυμός) 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο Λίγο λάδι Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Πλύνετε πολύ καλά τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσετε, βάλτε τις σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό και στη συνέχεια βράστε τις μέχρι να μαλακώσουν. Ενώστε σε ένα μπολ το ψιλοκομμένο αγγούρι, το κρεμμύδι και το χυμό λεμονιού και αφήστε τα να μαριναριστούν. Αφού βράσουν οι πατάτες, βγάλτε τις από την κατσαρόλα, αφήστε τις για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεφλουδίστε τις. Κόψτε την κάθε πατάτα σε 4 ή 6 κομμάτια και βάλτε τις σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά. Αποθηκεύστε την πατατοσαλάτα καλυμμένη στο ψυγείο και σερβίρετε την κρύα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Τραγανά πιτάκια με κιμά

LOLLIPOP COCKTAILS