ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Χρόνος συνταγής μας: 25 λεπτά / Χρόνος κανονικής συνταγής: 1 ώρα και 30 λεπτά Υλικά για 12 τάρτες 2 φύλλα σφολιάτας 1 φακελάκι κρέμα στιγμής Γιώτης 1 λίτρο γάλα 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 500 γραμμ. φράουλες 12 ατομικές φόρμες για τάρτες σιρόπι φράουλας Διαδικασία: Ξεπαγώνετε τη σφολιάτα και κόβετε 6 δίσκους από κάθε φύλλο με διάμετρο 8 εκ. περίπου. Απλώνετε τους δίσκους της σφολιάτας σε 12 αντικολλητικές φόρμες για τάρτες με την ίδια διάμετρο. Τρυπάτε την επιφάνεια της σφολιάτας με ένα πιρούνι για να μη φουσκώσει όσο ψήνεται. Ψήνετε τις τάρτες σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 οC για 15 λεπτά. Ετοιμάζετε την κρέμα με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί. Ανακατεύετε την κρέμα στιγμής με τη σαντιγί. Όταν ψηθούν οι τάρτες, τις βγάζετε από τις φόρμες για να κρυώσουν και στη συνέχεια τις γεμίζετε με την κρέμα. Κόβετε τις φράουλες σε φέτες, τις βάζετε επάνω στην κρέμα και περιχύνετε με το σιρόπι φράουλας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ