ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ Υλικά: 2 στήθη κοτόπουλου 200ml κρέμα γάλακτος 1 πιπεριά πορτοκαλί 1 πιπεριά κίτρινη 1 πιπεριά πράσινη 1 ντομάτα μεσαία 100gr φέτα 1 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα Ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Αλείψτε τα στήθη κοτόπουλου με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίστε τα με αλάτι και ψήστε τα στη σχάρα ή στο φούρνο. Ψιλοκόψτε σε κύβους όλα τα λαχανικά και τη φέτα. Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρολάκι σοτάρετε ελαφρώς όλα τα λαχανικά για περίπου 2-3 λεπτά, προσθέστε τη μουστάρδα, ανακατέψτε λίγο, προσθέστε και την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώστε. Αφήστε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10 λεπτά και αποσύρετε από τη φωτιά. Τέλος, προσθέστε την φέτα σε κύβους, ανακατέψτε καλά τη σάλτσα και περιχύστε τα φιλέτα κοτόπουλου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ