ΔΡΟΣΕΡΗ ΓΙΑΟΥΡΤΟΣΟΥΠΑ Υλικά: 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2 ποτήρια νερό 10 ραπανάκια ψιλοκομμένα σε κύβους ή εναλλακτικά 2 ξινόμηλα 6 αυγά βραστά ψιλοκομμένα σε κύβους ½ ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα ½ ματσάκι φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο 1 αγγούρι ψιλοκομμένο σε κύβους 3 πατάτες βραστές ψιλοκομμένες σε κύβους Λίγο λάδι και αλάτι Εκτέλεση: Ανακατέψτε πολύ καλά το νερό με το γιαούρτι χρησιμοποιώντας ένα mixer, για να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Αφού ετοιμάσετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ενώστε τα με το αραιωμένο γιαούρτι και η γιαουρτόσουπα είναι έτοιμη. Μπορείτε να σερβίρετε τη σούπα με κρουτόν. Tips: Τα αυγά και οι πατάτες πρέπει να είναι κρύα όταν θα τα κόψετε σε κύβους ώστε να μην αλλάξουν σχήμα όταν τα ενώσετε με το γιαούρτι. Μπορείτε να αυξομειώσετε τα αυγά, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα υλικά, ανάλογα τι σας αρέσει όπως αρακά και καρότο. Για να δώσετε χρώμα στη σούπα, προσθέστε ½ βρασμένο παντζάρι ψιλοκομμένο σε κύβους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ