JACKET POTATOES

Υλικά
2 μεγάλες πατάτες
1 κονσέρβα τόνου σε νερό
1/2 κρεμμυδάκι ξερό
4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα light
2 κ.γ. κέτσαπ
200 γρ. καλαμπόκι
τυρί τριμμένο (γραβιέρα, παρμεζάνα)
λίγο βούτυρο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση: Αφού πλύνουμε πολύ καλά τις πατάτες τις βράζουμε για 10′ και έπειτα τις βάζουμε στον φούρνο για ένα τέταρτο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον τόνο με την κέτσαπ και τη μαγιονέζα. Βράζουμε το καλαμπόκι καιτσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι. Έπειτα προσθέτουμε στο μπολ με τον τόνο το κρεμμύδι και το καλαμπόκι και ανακατεύουμε ώστε να γίνει ένα μίγμα. Προαιρετικά ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Βγάζουμε τις πατάτες από τον φούρνο και ενώ είναι ζεστές τις κόβουμε στη μέση και τις αλείφουμε με λίγο βούτυρο. Προσθέτουμε το μίγμα με τον τόνο όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Τέλος ρίχνουμε το τριμμένο τυρί και σερβίρουμε.
Hot tip: Στο τέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τριμμένο τσένταρ που θα λιώσει από τη θερμότητα και θα δώσει έξτρα γεύση στην πατάτα σας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ