ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ

Θα χρειαστείτε: *
3 κολοκυθάκια
3 κόκκινες πιπεριές
Ντοματίνια
Τυρί χαλούμι
1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο
Ξυλάκια για σουβλάκια
Εκτέλεση: Πλένετε τα λαχανικά και το δυόσμο. Βγάζετε τα σπόρια από τις πιπεριές και τις κόβετε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια. Τα κολοκύθια τα κόβετε σε ροδέλες και τα ντοματίνια στη μέση. Το χαλούμι το κόβετε σε μικρούς κύβους. Παίρνετε τα ξυλάκια για σουβλάκια και περνάτε σε αυτά εναλλάξ τα λαχανικά, τα φύλλα δυόσμου και το τυρί. Τα βάζετε σε ταψί και ψήνετε στους 200Ο C για περίπου 15 λεπτά.
*Δεν υπάρχει περιορισμός στα υλικά που θα βάλετε. Αφαιρέστε ή προσθέστε λαχανικά που σας αρέσουν περισσότερο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ