ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΑΡΗ

Θα χρειαστείτε:
Πατάτες, περίπου 1 κιλό
2 κουτ. της σούπας κάπαρη
2 κουτ. της σούπας μουστάρδα Dijon
Ελαιόλαδο
Φρέσκο εστραγκόν 1-2 κουτ. της σουπας
Αλάτι
Φρέσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση: Καθαρίζετε και βράζετε τις πατάτες μέσα σε αλατισμένο νερό. Τις αφήνετε 20-25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίζετε το νερό από την κατσαρόλα, και τις αφήνετε μέσα προκειμένου να διατηρηθούν ζεστές. Στο μεταξύ, ετοιμάζετε το dressing. Βάζετε στο μπλέντερ την κάπαρη, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο και ανακατεύετε μέχρι να πάρετε μια συμπαγή sauce. Στη συνέχεια ρίχνετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Μεταφέρετε σε ένα βαθύ μπολ τις πατάτες και τις κόβετε σε μεγάλες ροδέλες. Στη συνέχεια ρίχνετε το dressing και στο τέλος, προσθέτετε το ψιλοκομμένο εστραγκόν. Εαν χρειάζεται ρίχνετε έξτρα αλατοπίπερο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ