ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ

Για 4 άτομα
Θα χρειαστείτε:
4 χοιρινές μπριτζόλες
4 μανιτάρια Portobello
150 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο (εάν θέλετε)
Εκτέλεση: Αφαιρείτε το λίπος από τις μπριζόλες τις βάζετε σε ένα ταψί, αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο. Ψήνετε για 30-40 λεπτά στους 180ΟC. Στο μεταξύ, έχετε πλύνει, καθαρίσει και κόψει σε μικρότερα κομμάτια τα μανιτάρια. Τα βάζετε σε ένα μπολ και ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο. 15 λεπτά πριν γίνουν οι μπριζόλες τα βάζετε και αυτά στο ταψί, και 5-6 λεπτά πριν να είναι έτοιμες οι μπριζόλες ανοίγετε ξανά το φούρνο και ρίχνετε στο φαγητό κομμάτια θρυμματισμένης γκοργκοντζόλα. Λιώνοντας και το τυρί βγάζετε από το φούρνο και εάν θέλετε, ρίχνετε στο φαγητό ψιλοκομμένο φρέσκο μαιντανό.
Hot tip: Εάν δεν σας αρέσει η γκοργκοντζόλα αντικαταστήστε με κάποιο άλλο τυρί, π.χ. τσένταρ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Τραγανά πιτάκια με κιμά

LOLLIPOP COCKTAILS