ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

Υλικά (για 4 άτομα)
* 750 γραμμ. φιλετάκια χοιρινό
* 6 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
* 1 κ.σ. τριμμένο κύμινο
* 2 κ.ν. καυτή πάπρικα
* 1/4 φυλλαράκια φρέσκου μαϊντανού
* 3 κ.σ, χοντροκομμένη φρέσκια ρίγανη
* 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
* Καλαμάκια για σουβλάκι
Εκτέλεση
01. Κόβετε το χοιρινό σε κομμάτια των 2 εκατοστών.
02. Αναμειγνύετε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο µπολ.
03. Προσθέτετε το χοιρινό, σκεπάζετε και το βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες ή και για ένα ολόκληρο βράδυ.
04. Στραγγίζετε το χοιρινό και πετάτε τη μαρινάτα.
05. Περνάτε το κομμάτια χοιρινό στα καλαμάκια.
06. Ψήνετε τα σουβλάκια σε λαδωμένη σχάρα barbecue χωρίς να το σκεπάσετε, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Tip: Τα σερβίρετε µε ρύζι, συνοδεύοντας µε ψnτές φετούλες Iime.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Τραγανά πιτάκια με κιμά

LOLLIPOP COCKTAILS